Tag Archives: sutra spray

Sutra Multipurpose Spray Pandan

SUTRA Multipurpose Spray Pandan baru masuk majalah 3. Produk yang mendapat pengiktirafan biotech Malaysia yang sedang hot dicari dan digemari ramai. Sememangnya produk ini selamat digunakan sebagai pewangi, pembersih cermin, iroining aid, penghalau serangga dan macam-macam lagi.

Boleh dapatkan produk SUTRA anda disini.

SUTRA Multipurpose Spray Pandan sememangnya pengganti kepada spray serangga dirumah anda. Apa yang pasti baunya sangat wangi seperti vunga rampai. 🙂

VOL: 200ml
Harga : RM 20.00

image

Testimoni Sutra Avera Gel dan Sutra Multipurpose Spray Sweet Lavender

Gabungan dua produk dari keluaran SUTRA memang banyak membantu seisi keluarga. Testimoni Sutra Avera  Gel dan Sutra Aromatherapy Multipurpose Spray Sweet Lavender dapat mambantu meredakan demam, batuk dan selsema kepada anak kecil kita. Saya pun mengamalkannya… tapi kalau tak ada perubahan bawalah jumpa doktor yang berdekatan. Cengah sebelum parah 🙂

image

Vital Force Aura 7 Spray

 

image

Membongkar Rahsia sebenar Vitalforce Aura 7 Spray

Masyarakat Melayu mempercayai bahawa mandi bunga adalah amalan untuk mendatangkan seri wajah dan membuang malang. Berkurun-kurun dahulu masyarakat kita telah mengamalkan budaya mandi bunga. Sebagai alternatifnya, Aura 7 Spray adalah pengganti kepada amalan ini dan ianya sesuai digunakan pada masa kini.

Kegunaan :
Aura 7 Spray dapat memberikan kekuatan diri daripada unsur-unsur halus dan negatif. Tidak dinafikan bahawa masyarakat kita percaya kepada sihir, dengan penggunaan Aura 7 Spray ianya dapat menguatkan diri pemakai dari unsur-unsur seperti ini. Aura 7 Spray juga dapat digunakan untuk merawat luka-luka kecil yang berlaku dan dapat menghentikan pendarahan kecil dan dapat mengelakkan parut.

Selain baik untuk meningkatkan mutu Aura seseorang, Aura 7 Spray juga sinonim dengan 1001 kahsiatnya dan telah dimanfaatkan oleh ribuan pengguna yang berjaya mengubah personaliti dari negatif ke positif, sebagai produk kecantikan yang membantu menyerlahkan seri wajah, untuk tujuan penyembuhan luka kecil dan kecederaan minyak panas, resdung, sebagai medium Aromatherapy, melegakan stress dan merupakan rahsia kesempurnaan untuk kehidupan yang lebih positif.

Kebaikan lain Aura 7 Spray:-

1) Menaikkan Seri Si Pemakai
2) Meningkatkan Proses Awet Muda
3) Memelihara sifat kesabaran & kerohanian.
4) Penampilan yg lebih Yakin.
5) Daya Penarik.
6) Memberi Ketenangan hingga ke tahap Alpha.
7) Boleh menstabilkan Emosi, Rohani, Fizikal & Minda.
8) Mengubah personaliti & pemikiran seseorang ke arah yg lebih positif.
9) Membantu tidur hingga ke tahap Delta ( tidur yg sgt berkualiti tanpa memikirkan apa2 ).
10) Mengharumkan Aura badan.
11) Perlindungan kuasa Psikik dan gangguan sihir.

Yang paling menakjubkan Aura 7 Spray mampu membunuh 70 JENIS KUMAN ( Punca ramai yg demam bila menggunakannya ) dan dapat menurunkan tahap GULA dlm darah serta sgt baik utk pesakit KENCING MANIS.

Teruja tak bila baca artikle ni???

Harga : RM 50.00
Vol : 30 ml

Jom berkenalan dengan pengeluar produk SUTRA Aromatherapy

image

Produk Sutra aromatherapy
adalah hasil kajian dari syarikat bertaraf biotech dari Tropical Bioessence Sdn Bhd. Syarikat ini terlibat secara langsung dalam pemprosessan herba- herba dan hasil bumi untuk mengasilkan minyak pati dari herba, tumbuh-tumbuhan dan bunga-bungaan. Cara pemprosesannya dilakukan dengan terperinci dan menggunakan kaedah berteknologi tinggi bagi menghasilkan produk yang bermutu. Selain dari itu produk Sutra Aromatherapy ini juga dihasilkan dengan menggunakan bahan semulajadi dan bebas bahan kimia. Ianya digunakan untuk menghasilkan essential oil yang bermutu tinggi. Selain dari itu ianya banyak digunakan untuk menghasilkan minyak wangi dan juga sebagai bahan tambahan didalam produk kosmetik.

Syarikat bumiputra ini juga dijalankan dikilang yang bertaraf BMP dan mengikut peraturan yang ketat.

Sebagai pengguna adalah menjadi hak kita untuk mengetahui dari mana produk yang akan kita gunakan dan keselamatan sesuatu produk itu amatlah penting bagi menjamin keselamatan diri kita juga. Oleh sebab itu saya yakin produk yabg dikeluarkan oleh syarikat ini setanding dengan produk-produk aromatherapy  yang bertaraf antarabangsa.

Melalui pengalaman saya sendiri, jika kita membeli produk-produk seperti ini diluar negara pasti harganya sangat mahal. Tetapi masih lagi mendapat permintaan yang tinggi kerana pengguna tahu akan kebaikan dan manfaatnya keatas tubuh kita.

Selamat membeli 🙂

SUTRA Multipurpose Aromatherapy Spray – Body Spray

 

2 Aroma baru

1) Sutra Multipurpose GLORY
2) Sutra Multipurpose HERITAGE
Packing: 200ml
Harga : RM 25.00

Mempunyai semua kebaikan multipurpose spray.

Fungsi tambahan sebagai BODY SPRAY dan aroma tahan lebih lama pada fabrik.
Bau tidak menyenangkan apabila peluh keluar akan hilang serta merta apabila disembur dengan Glory/heritage.
Rasai Aroma terbaru ini.

SUTRA Multipurpose Aromatherapy Spray.

Kegunaannya :
1) sebagai pewangi rumah,keta dan pejabat.
2) pembersih meja makan dan pantry.
3) pembersih dan pengilat semua permukaan bercermin.
4) digunakan bagi melicinkan semasa seterika baju.
5) tak payah beli perfume mahal-mahal sebab inilah hasil bahan semulajadi essential oil yg sangat harum…
6) Bertindak sebagai Anti Virus, Bakteria dan Fungus.
7)Membantu menyekat pernafasan haiwan2 perosak seperti, lipas,semut,lalat dan tikus dll lagi.
8)Anti STRESS terbaik sebabnya spray ini adalah haruman Aromatherapy yang dapat
memberikan mood yang ceria kepada sesiapa yang menghidunya.

image

image

Sutra Aromatherapy Multipurpose Spray

image

Ni produk hot terkini…samasa di Halfest 2014 baru- baru ini…produk ini terjual lebih 200 botol sehari!

Kenapa saya kata produk SUTRA Aromatherapy Multipurpose Spray ini hot ini antara sebabnya…

* Aromatherapy Spray ini serbaguna boleh digunakan di mana saja pada bila-bila masa

* Murah dan mudah dibawa kemana-kemana

* Mengharumkan suasana rumah atau pejabat atau kenderaan

* Menghalau dan membunuh serangga perosak

* Bertindak sebagai ‘air freshner’, ‘ironing aid’, ‘table cleaner’, ‘glass cleaner’

* Rawatan aromaterapi terbaik kerana menggunakan 100% bahan-bahan semulajadi

* SUTRA Spray terdapat 4 jenis haruman yang wangi dan tahan lama

* Selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia

* Harumannya berkesan menghilangkan tekanan setelah seharian penat bekerja

* Mampu menimbulkan suasana tenang dan mengembirakan kerana wangian yang harum

* Mengawal lembapan udara

* Membersihkan ruang udara dengan memerangkap habuk-habuk yang terampai

* Membasmi bakteria dan virus yang terdapat di udara

* Terbukti telah membantu ramai pengguna menyelesaikan masalah serangga

*tak payah beli macam-macam spray… SUTRA Aromatherapy Multipurpose Spray ni jer dah cukup…jimatkan??

HARGA : RM20.00

Citrus Berry –  Vol. 200ml

For Household use

– Use to clean and deodorize floors, bench tops, toilets, glass surfaces and stainless steel surfaces
– Helps remove grease spots and stains from  clothes and fabrics                           – Use as an air freshener to remove unpleasant odors.

Rose Sensation – Vol. 200ml

The oil is also considered a mild tranquilizer and anti-depressant. Rose essential oil is used to cure peptic ulcers and heart disease. Having a fresh, sweet, floral and strong aroma makes this aromatherapy spray very special. Use for aroma spray in your car, room, bathroom and etc.

Sweet Lavender – Vol. 200ml

Sweet Lavender spray has a beautiful, versatile aroma. It use for anti-bacterial, calming and it’s considered safe enough to use with children. Fresh floral scent makes you feel more relax everyday without stress!

Pandan – Vol. 200ml

Prevent from cockroaches, ants with constantly refreshing fragrance in your home and car. Can use for wedding where it’s smell like ‘bunga rampai’ that’s very popular in Malay tradition