Tag Archives: kulit tart

Testimoni tart shell boleh pos

Tak percaya ke tart shell by royaltart ni boleh pos?

Ok ni dia testimoni tart shell boleh pos oleh pelanggan yang telah membeli tart shell ini.

Sekarang percaya ke percaya tentang tart shell boleh pos? 👍👍👍😉

Jom try tak rugi. Nak yang plain ada yang berwarna pun ada tau.

Nak beli kat mana? Click sini untuk tart shell berwarna. Click sini pula untuk yang plain. Semuanya free postage.

Tart shell berwarna

Hi…

Entry kali ini saya nak umumkan yang royaltart ada mengeluarkan tart shell berwarna.

Dalam setiap balang akan mempunyai pelbagai warna antaranya adalah seperti di dalam gambar contoh dibawah.

Size : 4.5cm

Vol : 105 pcs

Harga : RM 35.00

Yang menariknya tart shell ini boleh di pos. Jangan risau tart shell ini ranggup, sedap dan buatan muslim. Nak dapatkan free postage? Boleh takde masalah… Sila click sini untuk pembelian.

Tak perlu susah payah buang masa pergi ke kedai buang minyak, cari parking tu semua… Click-click tunggu sahaja depan pintu 😉