Sutra Sinus Away Aromatherapy Pillow Spray

 

Vol 7ml
RM 25.00
POS : RM7.00 SM/ RM10.00 SS

100% Natural made from pure essential oil

SUTRA Aromatherapy Sinus Away didatangkan khusus untuk merawat penyakit resdung, hidung tersumbat, migrain dan selesema. Diperbuat daripada 100% pati minyak tulen peppermint dan juga formulasi lain menjadikan ianya sangat berkesan dalam membantu merawat serta menghilangkan masalah yang dihadapi.

Hanya dengan dua semburan di telapak tangan dan gosokkan kedua belah tangan. Tekup ke bahagian hidung dan sedut sehingga bau memasuki ke dalam setiap rongga hidung anda. Ulangi langkah tadi sehingga 3,4 kali dan anda akan merasa perubahan dalam masa lebih kurang 5 minit.

Gunakan pada setiap pagi atau ketika anda mengalami simptom-simptom selsema atau migrain. Tidak perlu lagi bergantung dengan ubat dari bahan kimia yang memerlukan anda berehat kerana kesan mengantuk ubat. Anda pasti tidak mahu membazirkan masa anda dengan berehat. Betul tak? Ini lah alternatifnya.image

Bagi pengidap resdung tegar saya cadangkan anda menggunakan SUTRA Sinusitis Therapeutic Massage Oil sila klik untuk maklumat lanjut.

image