Sutra raya gift set

Sutra raya gift set ada banyak pilihan. Cukup mudah dan berbaloi jika anda ingin jadikan ianya sebagai hadiah, cerderahati untuk majlis berbuka puasa, majlis jamuan hari raya atau pun sebagai hamper mini raya tahun ini.

Dapatkan sutra raya gift set ini dengan harga serendah rm30.00 sahaja.

Sutra raya gift set ini limited edition dan biasanya pihak sutra tak keluarkan banyak. Maka jika anda berminat bolehlah buat tempahan dari sekarang.

Pre order dibuka sekarang dan jika berminat boleh hubungi saya atau tinggalkan message anda di chat message yang berwarna biru tu ya.

Kalau nak buat hamper pun boleh tau dengan Sutra raya gift set ni.. 😊

Hujung bulan April saya dah nak tutup order dah.. kalau lambat maaflah ya.. 😁

 

Contoh gift set Sutra.