SUTRA A’vera ada produk terbaru

SUTRA A’vera memperkenalkan produk terbaru dan istimewa kerana ianya bebas SLS, Gluten, Paraben, pewangi tiruan, minyak mineral, bebas bahan pewarna, bebas alcohol dan tidak diuji keatas binatang. Biasanya produk seperti ini cuma terdapat pada produk keluaran syarikat MLM atau pun buatan luar negara. Sekarang ini adalah satu berita gembira kepada pengguna Malaysia yang mempunyai masalah kulit seperti eczema atau pun yang sensitif terhadap bahan kimia.

Pengguna Malaysia sekarang dah bijak-bijak dan tahu apakah jenis-jenis bahan kimia yang boleh menyebabkan penyakit cancer dan sebagainya. Lagipun biasanya produk yang bebas kimia ini dipasaran harganya agak mahal dan sukar didapati. Sekarang anda sudah ada alternatif yang dapat membantu menjimatkan wang anda.

Sebelum ini rangkaian SUTRA A’vera hanya mempunyai SUTRA A’vera Soothing & Moisturizing Aloe Vera gel yang memang hot dan digemari oleh pesakit eczema dan banyak digunakan kepada anak-anak kecil kerana kulit mereka sememangnya sensitif dan belum matang sepenuhnya. Jom tengok apa yang baru tu…

image

SUTRA A'vera facial cleanser for women

image

Botol SUTRA A’vera yang warna merah ni adalah SUTRA A’vera Facial Cleanser for women atau dalam bahasa melayu pencuci muka khas untuk kaum wanita. Ianya menghidratkan wajah dan mempunyai antioxidant yang tinggi. Yang penting ia wangi dan pakai sedikit sahaja kira-kira besar buah saga pun dah cukup.

Vol 100ml

harga RM35.00

 

 

image

image

Botol kelabu ni pula SUTRA A’vera Facial Cleanser for Men. Pada anda yang ada anak-anak teruna yang baru nak membesar amat sesuai dengan produk ini al maklumlah mereka ini masih mempunyai kulit yang sensitif dan seelok-eloknya gunalah produk yang bebas kimia supaya tiada kesan sampingan. Orang dewasa lagilah sesuai nak guna hehehe. Bezanya produk ini dengan yang atas tu dalam produk ini ada rice microbeats. Ini bermaksud ada rasa biji-biji halus masa mencuci muka. Bau dia pun taklah macam bau ubat walaupun tiada pewangi tetapi bau dari bahan seperti timun, citrus lemon, tea tree (melaluca), aloe vera dan peppermint dah cukup untuk menjadikan produk ini wangi.

Vol 100ml

Harga RM35.00

image

image

Botol hijau tua ni adalah SUTRA A’vera Shampoo berserta conditioner, mudah 2 in 1. Sebagai mana anda tahu Aloe Vera memang sesuai digunakan untuk kesihatan rambut. Malah sejak zaman dahulu lagi memang lidah buaya digunakan untuk melebatkan rambut. Tambahan minyak kelapa dan vitamin E dapat menguatkan lagi akar rambut anda dan apa yang penting ianya bebas bahan kimia.

Vol 300 ml

Harga RM38.00

 

 

image

SUTRA A'vera Shower Gel

image

Botol yang berwarna turquoise ialah SUTRA A’vera Shower gel. Pada yang kulit sensitif tu boleh la mencuba. Semua peringkat umur boleh guna sebab ianya bebas bahan kimia. Kandungannya ada watermelon, citrus lemon, aloe vera, cucumber. Ianya lembut pada kulit dan terdapat tea trea oil yang bertindak sebagai pembasmi bakteria.

 

Vol 300 ml

Harga RM32.00

image