Produk selamat untuk bayi dan keluarga anda

Banyak lagi produk yang selamat untuk bayi dan keluarga anda sebenarnya… Kebelakangan ini kecoh didada media menceritakan satu jenama yang terkenal ini mengandungi racun dan boleh mengakibatkan kanser.

Saya percaya hampir semua rakyat di Malaysia pernah menggunakan produk ini terutamanya jika anda ada anak kecil. Malah saya pun juga pernah menggunakannya semasa kecil.

Mungkin angkara pengaruh iklan masa itu membuatkan mak mak kita percaya yang produk ini bagus untuk seisi keluarga.

Masih belum terlambat untuk kita membuat perubahan. Sekarang ini teknologi dah canggih ibu-ibu pun dah up to date selalu mencari, mengkaji, membaca apa-apa kandungan barangan harian yang mereka guna.

Saranan saya pilihlah produk-produk yang berasaskan organik, semulajadi dan tiada bahan kimia yang diharamkan dan pastikan juga anda tahu siapa pengeluar produk tersebut.

Nak baca article yang saya maksudkan itu? Boleh click sini

Produk yang berada di Neonate Outlet adalah produk yang selamat, berasaskan bahan semula jadi dan bebas bahan kimia terlarang. Malah produk yang jual disini ada yang bertaraf ecocert, halal, dan mendapat pengiktirafan produk Bio Malaysia. Hampir kesemua produk disini bebas paraben, SLS, pewarna tiruan, wangian sintetik, mendapat kelulusan KKM dan semestinya produk buatan Malaysia.

Para Ibubapa bershoppinglah produk-produk selamat untuk bayi dan keluarga anda disini ya 🙂

p/s produk disini bukan dari produk MLM

image