Jom berkenalan dengan pengeluar produk SUTRA Aromatherapy

image

Produk Sutra aromatherapy
adalah hasil kajian dari syarikat bertaraf biotech dari Tropical Bioessence Sdn Bhd. Syarikat ini terlibat secara langsung dalam pemprosessan herba- herba dan hasil bumi untuk mengasilkan minyak pati dari herba, tumbuh-tumbuhan dan bunga-bungaan. Cara pemprosesannya dilakukan dengan terperinci dan menggunakan kaedah berteknologi tinggi bagi menghasilkan produk yang bermutu. Selain dari itu produk Sutra Aromatherapy ini juga dihasilkan dengan menggunakan bahan semulajadi dan bebas bahan kimia. Ianya digunakan untuk menghasilkan essential oil yang bermutu tinggi. Selain dari itu ianya banyak digunakan untuk menghasilkan minyak wangi dan juga sebagai bahan tambahan didalam produk kosmetik.

Syarikat bumiputra ini juga dijalankan dikilang yang bertaraf BMP dan mengikut peraturan yang ketat.

Sebagai pengguna adalah menjadi hak kita untuk mengetahui dari mana produk yang akan kita gunakan dan keselamatan sesuatu produk itu amatlah penting bagi menjamin keselamatan diri kita juga. Oleh sebab itu saya yakin produk yabg dikeluarkan oleh syarikat ini setanding dengan produk-produk aromatherapy  yang bertaraf antarabangsa.

Melalui pengalaman saya sendiri, jika kita membeli produk-produk seperti ini diluar negara pasti harganya sangat mahal. Tetapi masih lagi mendapat permintaan yang tinggi kerana pengguna tahu akan kebaikan dan manfaatnya keatas tubuh kita.

Selamat membeli ­čÖé