Category Archives: Produk

beli E book saka 4.0 instagram by ajimaura

Ingin menjadi pengguna instagram dengan follower sehingga 10K dan lebih tanpa perlu berbelanja tinggi? Pembeli-pembeli ebook ini  telah berjaya mendapatkan hasil dan keuntungan berdasarkan kaedah-kaedah yang dinyatakan di dalam ebook tersebut. Saya pasti anda juga mahukan kejayaan seperti itu……kan?

Di sini anda akan diajar untuk menaikkan follower instagram anda dengan cara yang betul sehingga boleh mencecah 10K follower. Tanpa menggunakan robot dan dibantu sokongan kumpulan (support team) yang kuat selain bersama-sama menyelesaikan task- task yang dibuat secara berjemaah. Di dalam group ini anda akan didorong untuk ke atas bukannya ditolak ke bawah.

Ebook instagram ini lain dari yang lain. Anda juga diajar cara-cara untuk meningkatkan instagram anda di search engine google. Jika anda komited insyallah dalam masa 2 bulan sahaja anda boleh ke arah 10K follower.

Harga ebook sekarang adalah RM115 sebelum dinaikkan lagi. Anda akan dimasukkan ke group-group telegram dan jika anda ada masalah boleh ajukan masalah disana secara live! Nota-nota yang tersusun hanya ikut step by step sahaja. Anda boleh ulangkaji berkali-kali dan nota sentiasa di update. Hanya beli sekali anda boleh guna berkali-kali dan ilmu baru sentiasa dikongsi bersama.

Selain dari itu anda juga dapat free teknik mengambil gambar dengan apps dari handphone sahaja.  Jika batch 7 ni penuh tiada lagi harga RM115. Group batch 8 sudah pasti harganya berbeza. Apa tunggu lagi. Bertindak sekarang sebelum terlewat. Click sini untuk beli Ebook Saka 4.0 by ajimaura dan melihat testimoni sebenar. Jangan lupa click di logo “beli sekarang click disini” di dalam link untuk mendapatkan harga diskaun. Nak tengok bukti baca testimoni dan cari mereka di IG mereka ya. Ini contoh saya bagi satu je…

 

 

Tart shell berwarna

Hi…

Entry kali ini saya nak umumkan yang royaltart ada mengeluarkan tart shell berwarna.

Dalam setiap balang akan mempunyai pelbagai warna antaranya adalah seperti di dalam gambar contoh dibawah.

Size : 4.5cm

Vol : 105 pcs

Harga : RM 35.00

Yang menariknya tart shell ini boleh di pos. Jangan risau tart shell ini ranggup, sedap dan buatan muslim. Nak dapatkan free postage? Boleh takde masalah… Sila click sini untuk pembelian.

Tak perlu susah payah buang masa pergi ke kedai buang minyak, cari parking tu semua… Click-click tunggu sahaja depan pintu 😉

Terbaru Ardini essentials deep facial cleanser

Salam 💐

Teaser… barang baru! Barang baru!

Memperkenalkan dari kiri…

Ardini Essentials Deep Facial Cleanser with Habbatus Sauda 10mls

Ardini Essentials Facial Treatment Serum 15mls

Ardini Essentials Deep Facial Cleanser with Habbatus Sauda 50mls

Nantikan pengumuman lanjut ya berapa harga facial cleanser ni agaknya.

Untuk pengetahuan anda harga serum Ardini Essentials akan naik mulai 23/05/2016.

Jika mahukan harga lama, boleh order sekarang tau.

Harga baru RM120 not include postage

Harga lama RM90 SM/ RM100 with postage.

Stok LIMITED!
Order sekarang untuk dapatkan harga lama.:)

Whatsapp saya terus ke 013 60 10 686 for fast action!

image

Terima kasih.

software accounting murah dan mudah

Anda peniaga kecil-kecilan? peniaga online? Mencari Software accounting murah, mudah, tak perlu download software dan boleh dibuka dimana-mana sahaja? Ianya juga bukan dalam bentuk excel format.

Memang susah kalau anda seorang peniaga tetapi tidak tahu bagaimana menguruskan duit keluar masuk perniagaan anda betul tak? Jangan bimbang jika software accounting murah dan mudah ini sudah dibeli dan anda tidak puas hati… ada jaminan pemulangan semula wang anda disini. Anda tak perlu bimbang soal rugi ya.

Ada pengiraan GST tak? Ada support after sales service tak? Boleh print invoice tak? Boleh print balance sheet, trial balance tak? software ini hebat dan mudah kerana ianya boleh dilinkkan ke akaun maybank atau cimb anda sekali… best tak? Segala maklumat dan cara membeli ada didalam link disini.

Semoga ianya dapat membantu dalam menjalankan perniagaan anda dengan menggunakan software accounting murah dan mudah ini.

 

Chocolate marble cheese cake sedap

Chocolate marble cheese cake ini banyak memberi kenangan indah buat saya.

Saya adalah antara penggemar kek especially kek yang ada bersangkut paut dengan cheese.

Saya bertemu dengan chocolate marble cheese cake yang sedap ini ketika hari pertunangan my one and only beloved sister. Masa tu saya masih menuntut di salah satu pusat pengajian tinggi disini. Saya terus jatuh cinta dengan rasa cheesenya yang lembut, lemak dan cair bila didalam mulut. Coklatnya padat dan tidak terlalu pahit dan semestinya tidak terlalu manis.

Bila resepi sudah ada ditangan apa lagi saya buat dan makan sepuas-puasnya… hehe

Satu hari pada tahun 2004.. pejabat saya ada mengadakan jamuan hari raya dan setiap staff perlu membuat satu juadah untuk dirai bersama. Kesemua staff dan juga semua board of director hadir. Saya masih ingat lagi riak muka mereka semasa menjamu juadah saya. Sambil makan.. sambil angguk-angguk kepala, belek-belek kek yang ada dalam pinggan tu.. bila habis.. ambil lagi… saya diam je melihat gelagat masing-masing hehe. Tiba-tiba one of the board director bersuara dan bercakap the taste of this cake is on the right note. Not too sweet very chocollaty taste and the cheese is just balance up everything. Masa tu happy sangat sebab dia dapat rasa kek ni exactly macam mana saya rasa masa pertama kali dulu.

Alhamdulillah dari situlah tempahan bermula. Bermula dari officemate hinggalah kepada orang luar. Saya mendapat order semua dari pelanggan “word of mouth”. Masa tu saya tak promote kek saya secara besar-besaran… cukuplah dengan kawan-kawan saya dan suami. Lagipun saya bukan bakers hebat yang buat segala jenis kek yang ada dalam dunia ni… saya hanya fokus pada chocolate marble cheese cake ini sahaja.  Setiap pelanggan pasti akan repeat order dan semua feedback cakap makan tak puas sebab sedap sangat dan cepat habis 🙂

Setiap kali musim perayaan saya orang yang paling penat sebab kena siapkan orders… sampai ada yang terpaksa saya tolak sebab kalau tak… tak balik kampunglah saya untuk berhari raya hehehe.

Ramai pelanggan saya hampa sekarang kerana saya terpaksa stop permintaan mereka atas sebab kekangan masa dan anak-anak yang masih kecil ketika ini. Maafkan saya… insyaallah jika ada rezeki dan keadaan mengizinkan saya akan open for orders lagi my favourite chocolate marble cheese cake yang sedap ini.

image

image

image

image

image

Cara guna Sutra SN Massage Oil

Artikel kali ini khas untuk mereka yang mempunyai masalah hidung yang kronik.

Sebagaimana yang kita tahu SUTRA juga ada mengeluarkan SUTRA SA yang berbentuk pen dan mudah dibawa kemana sahaja kerana ianya kecil.

Apa beza SUTRA SA dan SUTRA SN Massage oil ini? Sebenarnya SA lebih berbentuk cecair dan lebih berangin. SUTRA SN Massage oil pula lebih likat dan sedikit berminyak.

Cara pengunaan SUTRA SN Massage Oil sebenarnya sangat mudah. Sebelum tidur sapukan SUTRA SN Massage oil kebahagian dahi atau T zone area dan tulang pipi. Contoh adalah seperti gambar dibawah. Mudahkan? Selamat mencuba 🙂

image

image

Harga : RM 25.00
Vol : 30 ml

ARDINI ESSENTIALS SERUM Wajah TERBARU di MALAYSIA dengan Gabungan 2 BAHAN AKTIF Berasaskan HERBA SUNNAH HABBATUS SAUDA & ZAITUN

Apa itu SERUM?

Serum ialah produk kecantikan yang mempunyai bahan yang sangat aktif yang mana ia mampu menembusi sel kulit paling dalam. Bahan aktif yang digunakan selalunya membantu untuk masalah kulit yang dihadapi dengan lebih berkesan.

Kenapa kita perlu guna SERUM?

Serum bukanlah sesuatu yang baru dalam regim kecantikan, ia sudah ada sejak beberapa tahun dahulu. Namun begitu, masih ramai yang tidak tahu apa itu serum dan apakah kegunaannya.

Apakah bezanya pelembab dan SERUM?

Pelembab muka dirumus khas untuk melembab dan menjadi pelindung kulit sahaja. Serum pula dirumus untuk menembusi jauh ke dalam liang2 kulit wajah untuk menyerap khasiat bahan aktif yang digunakan.

Bagaimana SERUM berfungsi?

Molekul di dalam serum adalah sangat kecil berbanding pelembab. Ini bermakna bahan aktif yang bermanfaat untuk menyembuh atau membaiki dapat mencapai sel kulit yang paling dalam.

Kenapa saya perlu guna Serum ?

Sekiranya, produk kecantikan yang anda gunakan sekarang yang hanya terdiri dari pencuci muka, penyegar dan pelembab kurang berkesan, inilah masanya anda menambah Serum ke dalam rutin penjagaan wajah anda. Anda akan lihat perubahan yang ketara dengan lebih cepat jika digunakan dengan betul dan konsisten.

Serum dititik diwajah dan kemudian di tepuk2 hingga kesemua meresap kedalam kulit selepas anda mencuci muka dengan bersih dan sebelum menyapu pelembab atau krim malam. Kebiasaannya Serum sangat berkesan digunakan sewaktu tidur.

Berapa lama saya boleh nampak perubahan setelah menggunakan SERUM?

Bergantung pada jenis kulit anda, ada yang cepat dan ada yg mengambil sedikit masa untuk melihat perubahan apalagi jika bahan yang digunakan dari sumber natural. Namun, jika anda sudah biasa menggunakannya ia akan jadi sebati dengan rutin penjagaan wajah anda seharian.

Bagaimana penjagaan SERUM ?

Pastikan serum tidak terdedah kepada cahaya kepanasan melampau kerana ianya akan menghilangkan khasiat serum.

Serum Ardini Essentials berapa ml ?

Serum Ardini Essentials 15ml, jika dipakai secara konsisten setiap malam boleh guna sehingga sebulan lebih.

Apakah SERUM Ardini Essentials selamat digunakan?

Produk Serum Ardini Essentials adalah dijamin selamat kerana telah lulus  ujian logam berat dan mikrob oleh SIRIM Malaysia. Produk juga dijamin stabil dari segi bau, warna dan texture kerana lulus ujian kestabilan.

Mendapat kelulusan KKM @ BPFK(NOT140603733K) bermakna bahan yang digunakan adalah selamat pada kulit. Dikilangkan di kilang bertaraf GMP, dimana dijamin selamat dan bersih. Bahan yang digunakan adalah dari sumber natural dan tiada bahan dari haiwan. Pengawet yang digunakan juga dari bahan natural (iaitu Paraben Free)

Sesuai tak untuk kulit ada alahan atau sensitif?

Ya. Ianya sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitive

Apakah kandungan utama SERUM Ardini ?

Formulasi SERUM Wajah TERBARU di MALAYSIA dengan Gabungan 2 BAHAN AKTIF Berasaskan HERBA SUNNAH HABBATUS SAUDA & ZAITUN yang BERKUALITI.

1. Habbatus Sauda -mempunyai anti-oksidan yg tinggi bagi Merawat & Meningkatkan Kadar imunisasi kulit

2. Minyak Zaitun -Menguatkan akar (sel kulit) dan melembutkan serta mencantikkan kulit

Teknologi SERUM sahaja mampu membawa bahan aktif menembusi lapisan kulit kepada sel-sel akar kulit dengan cepat dan berkesan.

Merupakan Serum Muka yg ada manfaat Farmaseutikal – COSMECEUTICALS (Mencantikkan & Merawat)

INGREDIENTS

Aqua, Glycerin, Saccharide Isomerate, Octoxynol-11, Polysorbate 20, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Olea Europaea (olive) oil,

Habbatus sauda (Nigella sativa) oil, Parfum, Glyceryl Caprylate, Ethyl Lauroyl

Bagaimana SERUM Ardini boleh merawat wajah anda ?

Serum Ardini bertindak melawan tanda-tanda penuaan seperti tompok-tompok hitam, kulit kusam, tona warna tak sekata, kedutan & garis-garis halus yang terdapat pada kulit wajah.

Juga membantu mencegah jerawat dan mencerahkan serta memberi kesegaran & keanjalan pada kulit.

Bagimanakah cara-cara penggunaan SERUM Ardini Essentials?

Mudah sahaja cara penggunaannya

1-      Pastikan anda cuci muka sebersihnya dan lap kering dengan kain yang bersih.

2-      Kemudian  picit 1-2  SERUM Ardini Essentials ke hujung jari dan  ratakan ke seluruh muka. Tap secara pelahan diseluruh bahagian muka.

3-      Gunakan secara konsisten sekurang-kurangnya setiap malam sebelum tidur tanpa sebarang krim tambahan lain.

Boleh ke jika saya gunakan pencuci muka produk lain?

Boleh. Cuma kami galakkan menggunakan produk pencuci muka yang natural base.

Bagaimana saya nak mendapatkan hasil yang optimum?

Kami sangat percaya dan yakin dengan izinNya, jika diamalkan SERUM Ardini Essentials ini secaraKONSISTEN, TERTIB & DISIPLIN kulit wajah ANDA pasti akan kelihatan lebih sihat dan cantik secara semulajadi.

(Pastikan ANDA mengambil gambar SEBELUM menggunakan Serum Ardini bagi membolehkan anda melihat berbezaannya)

Produk Ardini Essentials berasal dari mana ?

Produk Ardini Essentials adalah produk keluaran Malaysia dan 100% bumiputra.

HARGA TERMASUK POS :
RM90.00 semenanjung
RM100.00 SS

image

image

Set belajar baca Al-Quran dengan Buku Al-Furqan

Set buku Al-Furqan telah disusun supaya anak anda dapat membaca Al-Quran dengan cara yang paling mudah, seawal mungkin, cepat dan efektif. Ia dilengkapi dengan kaedah
mengajar yang kreatif dan efektif. Terbukti kanak-kanak yang dapat membaca Al-Quran lebih awal, sebelum bersekolah lagi sering mendapat kejayaan cemerlang dalam pelajaran, berakhlak mulia dan tenang.

Penerbit: ReadNetwork
Tahun: Ogos 2001

Keistimewaan set buku Al-furqan ialah ia sesuai untuk kanak-kanak 3 tahun ke atas
Mengikut kaedah fonetik. Disusun secara sistematik – 14 huruf lazim diikuti huruf bermakhraj. Perkataan bermakna dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Arab. Kemahiran diperkenal secara bertahap. Illustrasi dan kad imbasan menarik

Harga : RM 30.00

image

Nak Bina blogshop atau blog sendiri?

Berita baik! Jangan lepaskan peluang ini. Pakage ini dibuka semula…sehingga 31 Januari 2015.

Kalau anda bercita-cita ingin membina blogshop atau premium blog bukan yang free tu ya… inilah peluang keemasan anda… grab yours now

Pakej Blogshop serendah RM469 setahun*atau RM39 sebulan (Harga asal RM490 setahun)

– Domain bernilai RM40
– Hosting IQ Business Plan (1GB Hosting SPACE, Host 5 Domains, 10 GB Transfer) bernilai RM80
– PERCUMA Setup Blogshop (WordPress)
– PERCUMA 5 Template Premium
– PERCUMA 5 Pages
– PERCUMA 5 Link Produk Utama (upload & customize)
– PERCUMA Setup Email Akaun
– PERCUMA Tersenarai Pelanggan WN Web Design
– PERCUMA Kupon RM20 Minisite (tiada tarikh luput)
– * Pembaharuan tahun kedua RM285

Pakej Blog serendah RM319 setahun* 
– Domain bernilai RM40
– Hosting IQ Business Plan (1GB Hosting SPACE, Host 5 Domains, 10 GB Transfer) bernilai RM80
– PERCUMA Setup Blog (WordPress)
– PERCUMA 3 Template Premium
 PERCUMA 3 Pages
– PERCUMA Setup Email Akaun
– PERCUMA Tersenarai Pelanggan WN Web Design
– PERCUMA Kupon RM20 Setup Minisite (tiada tarikh luput)
– * Pembaharuan tahun kedua RM120 untuk renew domain dan hosting

click sini untuk daftar!

 

wpid-img_000000_000000.jpg

 

1 2