Category Archives: Hot Produk

beli E book saka 4.0 instagram by ajimaura

Ingin menjadi pengguna instagram dengan follower sehingga 10K dan lebih tanpa perlu berbelanja tinggi? Pembeli-pembeli ebook ini  telah berjaya mendapatkan hasil dan keuntungan berdasarkan kaedah-kaedah yang dinyatakan di dalam ebook tersebut. Saya pasti anda juga mahukan kejayaan seperti itu……kan?

Di sini anda akan diajar untuk menaikkan follower instagram anda dengan cara yang betul sehingga boleh mencecah 10K follower. Tanpa menggunakan robot dan dibantu sokongan kumpulan (support team) yang kuat selain bersama-sama menyelesaikan task- task yang dibuat secara berjemaah. Di dalam group ini anda akan didorong untuk ke atas bukannya ditolak ke bawah.

Ebook instagram ini lain dari yang lain. Anda juga diajar cara-cara untuk meningkatkan instagram anda di search engine google. Jika anda komited insyallah dalam masa 2 bulan sahaja anda boleh ke arah 10K follower.

Harga ebook sekarang adalah RM115 sebelum dinaikkan lagi. Anda akan dimasukkan ke group-group telegram dan jika anda ada masalah boleh ajukan masalah disana secara live! Nota-nota yang tersusun hanya ikut step by step sahaja. Anda boleh ulangkaji berkali-kali dan nota sentiasa di update. Hanya beli sekali anda boleh guna berkali-kali dan ilmu baru sentiasa dikongsi bersama.

Selain dari itu anda juga dapat free teknik mengambil gambar dengan apps dari handphone sahaja.  Jika batch 7 ni penuh tiada lagi harga RM115. Group batch 8 sudah pasti harganya berbeza. Apa tunggu lagi. Bertindak sekarang sebelum terlewat. Click sini untuk beli Ebook Saka 4.0 by ajimaura dan melihat testimoni sebenar. Jangan lupa click di logo “beli sekarang click disini” di dalam link untuk mendapatkan harga diskaun. Nak tengok bukti baca testimoni dan cari mereka di IG mereka ya. Ini contoh saya bagi satu je…

 

 

Rahsia dapatkan kulit kembali muda dan jimat belanja dengan rose otto skincare series

Nak tau macam mana nak dapatkan kulit kembali muda dan jimat belanja dengan rose otto skincare series?

Ok hari ini saya akan berceloteh tentang rose otto skincare series untuk beauty set sahaja. Sebenarnya rose otto skincare series ini ada dua bahagian. Bahagian penjagaan wajah yang saya gelar dia sebagai beauty set dan bahagian penjagaan badan. Set ini boleh digunakan oleh semua golongan termasuk remaja.

 

rose otto skincare series – beauty set

Seperti gambar di atas set ini cuma ada 3 produk sahaja dan cara menggunakannya pun mudah. Gunakan pada sebelah pagi dan malam sebelum tidur. ok ini stepnya ya…

 

Step 1.

Gunakan Rose moisturiser and facial cleanser with Rose otto oil and lime oil seperti gambar bawah ni. Picitkan hanya sebesar buah saga atau pearl size sudah mencukupi (nak jimatkan hehe). Cuci bersih muka anda dan bilas dan lap kering. Saya dapati masalah jerawat saya mudah kecut dan kering disebabkan ada pati lime essential oil didalamnya. Ianya tidak membuatkan wajah anda terasa kering tetapi lembut. Kenapa saya cakap muka rasa lembut? sebab dia dah ada moisturiser kat dalam tu.. tak payah ada banyak-banyak produk kiranya macam 2 in 1 kan. Jimat duit dan jimat masa.

Step 1. rose otto skincare series moisturiser and facial cleanser gel

 

step 2.

Yang ini apa pulak ya? ok yang ini adalah spray muka atau spray mist. guna selepas cuci muka dan lap kering wajah kita. kemudian spray 2 kali dah cukup. Ratakan di wajah anda dan tepuk-tepuk manja kulit kita sampai dia serap. Spray mist ini  mempunyai rose floral water dan yuzu fruit extract dan artichoke. Ianya memberi kesan segar serta merta dan mempunyai  milk thristle extract untuk melindung kulit dari kesan penuaan. kiranya macam awet muda lah untuk bahasa yang lebih mudah difahami. Selain dari itu ianya juga bebas paraben dan mineral oil. Anda juga boleh gunakan spray mist ini selepas anda ber make-up. Ianya boleh membuatkan make-up anda tahan lebih lama. jimatkan? Satu produk pelbagai guna.

 

Step 2. rose otto skincare series soothing and balancing facial mist

 

step 3.

Akhir sekali gunakan facial serum ini. Saya suka sangat dengan facial serum ini sebab bila guna kulit saya jadi sangat lembut, pori makin halus, kulit tak kusam, bekas jerawat pun makin pudar dan yang paling best nampak kulit wajah saya kurang kedut. Saya boleh lihat perbezaan kulit saya dalam 2 minggu sahaja.  Saya cuma pam sekali sahaja sudah cukup untuk kegunaan kulit wajah saya. kalau rasa tak cukup pam lah 2 kali. pamkan sebesar biji saga atau pearl size sudah mencukupi. Bila dah sapu rata tepuk-tepuk manja lagi wajah anda dan bahagian leher. Serum ini boleh memberikan kelembapan pada wajah anda selama 72 jam! bukan 24 jam atau 12 jam ya… 72 jam! apa nak lagi kan… Kandungan dalam Serum ini sangat banyak. Ini petikan dalam brochure rose otto skincare series yang saya petik dalam bahasa inggeris.

SUTRA Rose 72H Moisture and Brightening Face Serum is rich in botanical extracts to provide optimum moisture, maintain skin elasticity and brighten your skin. Containing Prickly Pear extract to boost 72 hour moisturizing effect, Milk Thistle extract to prevent glycation process which can helps in increasing firmness and reducing wrinkles and line. While Bearberry extract which consist of natural Glutathione, essential fatty acid, Vitamin C, E and F will help in lightening skin pigmentation and finally brightening your skin.

Step 3. rose otto skincare series 72H moisture and brightening face serum

 

Jangan lupa ya lakukan proses ini setiap hari selepas bangun tidur dan sebelum tidur. Nak Cuba? boleh terus ke link ini.

Review Rose otto skincare series exfoliating body cream scrub

Hari ini saya nak review Rose otto Skincare Series untuk exfoliating body cream scrub. Seperti anda sedia maklum Rose otto skincare series by sutra ada 6 produk. Kita review satu persatu ya bermula dengan exfoliating body cream scrub dengan campuran rose otto essential oil dan shea butter.

Untuk maklumat rose otto skincare series exfoliating body cream scrub ini adalah paraben free dan mineral oil free. Beratnya dalam 150ml atau 5.0 fl.oz. Harga RM 80.00 SM RM85.00 SS.

Masa mula-mula unboxing the product perkara pertama yang saya kesan ialah baunya yang sangat segar dan harum bau bunga ros sebenar. Tak tau bau ros sebenar macam mana? Senang cerita bau dia macam sirap ros yang selalu kita minum tu… tetapi yang ini baunya sangat segar dan tidak mencucuk hidung. Texture exfoliating body cream scrub ini mempunyai manik-manik halus dari kulit walnut. Saya scrub ditangan sampai manik-manik itu hilang. Ternyata kulit yang terkena scrub ini lebih lembab dan lembut. Lihat gambar kulit tangan saya berkilat berbanding dengan tangan yang tidak discrub. Rasa seperti ada lapisan kain baldu ditangan hehehe. Bau wanginya kekal dikulit. Jika kerap menggunakannya insyallah boleh juga mencerahkan kulit yang kusam. Lepas scrub tu jangan lupa bilas dengan air dan cuci dengan Rose otto skincare series aromatherapy shower gel. Di akhiri dengan rose otto skincare series anti-oxidant and energizing body lotion. Setelah 6 jam berlalu kulit saya masih lagi lembut dan lembab.

Selain shea butter dan rose otto essential oil kandungan Rose otto skincare series exfoliating body cream scrub ini juga mengandungi minyak zaiton, jojoba dan lain-lain lagi. Boleh lihat gambar dibawah untuk maklumat lanjut. Insyallah saya akan review lagi produk Rose Otto skincare series ini di lain masa.

rose otto skincare series exfoliating body cream scrub

Berminat nak order Rose otto skincare series exfoliating cream scrub by sutra ni dengan free postage? Jangan lupa tinggalkan pesanan anda di 0136010686.

Sutra live di SAF tv Al Hijrah 16 May 2017

Kepada anda yang terlepas mendapatkan tawaran istimewa produk sutra yang telah diwar-warkan di rancangan SAF-Muslimah di tv alhijrah tempoh hari jangan risau. Anda masih berpeluang memilikinya. Disini saya sertakan produk-produknya. Jika berminat boleh hubungi saya melalui whatsapp di http://sutraproduk.wasap.my/

Kami juga membuka semula pencarian ejen terbaru dengan harga promosi serendah rm500. Peluang ini dibuka selama 2 bulan sahaja iaitu sehingga selepas hari raya Aidilfitri 2017. Selepas itu harga untuk menjadi ahli keluarga sutra akan dinaikkan semula kepada rm1000.

Cepat dapatkan produk-produk Sutra yang menarik ini sebelum terlambat. harga tertera adalah sebelum kos pos.

Sutra the traveller kit

NEW PRODUCT SUTRA The Traveller akan dikeluarkan bermula pada 27Mei 2017 istimewa sepanjang bulan Ramadhan ini.

Didatangkan dengan 4 produk yang berlainan bersaiz mini 10ml setiap satu bagi membantu memberi rasa kesegaran serta mengekalkan ‘mood’ positif sepanjang hari. Bersaiz mini, mudah dibawa, ringan serta boleh dibawa menaiki pesawat menjadikan ianya satu set yang sangat tepat bagi mereka yang ingin bercuti dan melakukan perjalanan yang jauh.

FOCUS ‘Aromatherapy Roller Ball’ merupakan satu formulasi sempurna bagi menyegarkan minda dan fikiran agar lebih fokus. Sangat ideal bagi mereka yang ingin menelaah pelajaran dan juga fokus dalam bekerja. Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan dan urut perlahan-lahan.
(Sunflower, Grape seed, Grapefruit oil, Basil, Lemon, Rosemary, Peppermint dan Vitamin E).

ENERGY didatangkan dengan bentuk Roller Ball juga adalah satu produk terbaik bagi mengekalkan serta meningkatkan tenaga fizikal dan minda anda agar sentiasa positif dan bersemangat. Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan dan urut perlahan-lahan.
(Sunflower, Grape seed, Eucalyptus, Peppermint, Cajeputi, Vitamin E).

AWAKEN juga didatangkan dalam bentuk Roller Ball khas untuk membantu memberi rasa kelegaan bagi mereka yang sering berasa pening, mual dan loya serta mabuk ketika berada dalam perjalanan yang jauh, mengalami mabuk laut dan mabuk ketika berada di kawasan yang tinggi. Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan dan urut perlahan-lahan.
(Sunflower, Grape Seed, Lemon, Orange, Grape fruit, Citrus Lime, Bergamot and Vitamin E).

A’VERA kali ini istimewa dari yang lain kerana dikeluarkan dalam bentuk spray ini merupakan pelembap kulit semulajadi terbaik saat anda terdedah dengan cuaca yang panas. Menyegarkan serta melindungi kulit kering akibat terhidrasi. Mudah digunakan, hanya sembur di permukaan kulit dan sapu sehingga meresap.
(Aloevera, Watermelon, Cucumber, Tea Tree, Vitamin E, Peppermint Oil)

Siapa yang sesuai untuk set sutra the traveller ini? Sutra the traveller ini khas untuk mereka yang aktif berjalan atas urusan kerja atau keluarga. Pelajar yang perlukan konsentrasi yang optimum, Ibu-ibu yang sibuk menguruskan rumahtangga. Sesuai sangat nak guna bila balik kampung nanti… maklumlah jalan sesak dimana-mana. Bila guna set sutra the traveller ni semasa memandu taklah stress sangat kan..😋

Pre order sutra the traveller limited edition dibuka sekarang

Harga : rm60 per set tidak termasuk kos pos

Sutra raya gift set

Sutra raya gift set ada banyak pilihan. Cukup mudah dan berbaloi jika anda ingin jadikan ianya sebagai hadiah, cerderahati untuk majlis berbuka puasa, majlis jamuan hari raya atau pun sebagai hamper mini raya tahun ini.

Dapatkan sutra raya gift set ini dengan harga serendah rm30.00 sahaja.

Sutra raya gift set ini limited edition dan biasanya pihak sutra tak keluarkan banyak. Maka jika anda berminat bolehlah buat tempahan dari sekarang.

Pre order dibuka sekarang dan jika berminat boleh hubungi saya atau tinggalkan message anda di chat message yang berwarna biru tu ya.

Kalau nak buat hamper pun boleh tau dengan Sutra raya gift set ni.. 😊

Hujung bulan April saya dah nak tutup order dah.. kalau lambat maaflah ya.. 😁

 

Contoh gift set Sutra.

 

 

Merdeka sale is on

Merdeka sale is on for free shipping throughout semenanjung if you buy any 3 sutra multipurpose spray only at neonateoutlet.com

RM60 sahaja

Spray pelbagai guna yang boleh menghalau semut, lipas dan dalam masa yang sama dapat menyegarkan ruang udara anda dengan bauan aromatherapy dari essentials oil terpilih.

Tawaran sah sehingga 31 august 2016.

Cepat 📱013 6010 686 untuk order ya atau klik sini

SUTRA SILENTZZZ pencegah dengkur

Silentzzz adalah sejenis massage oil dari gabungan minyak aromatherapy untuk mengatasi masalah dengkur.

Sebelum Silentzzz dikeluarkan, pihak Tropical Bioessence Sdn Bhd telah menjalankan percubaan terhadap 60 orang (volunteers) yang mempunyai masalah dengkur. Tempoh percubaan adalah selama 5 bulan.

Volunteers:
*************
1)  Yang mempunyai masalah dengkur yang kronik, pantang tidur, mesti bunyi. Tidur sambil duduk pun berdengkur.
2) Berdengkur mengikut posisi tidur tertentu sahaja
3) Yang baru mengalami masalah dengkur.

Cara penggunaan:
*******************
sapu di dada, leher dan tengkuk setiap hari sebelum tidur.

Hasilnya
**********
Untuk yang mempunyai masalah dengkur kronik.. Silentzzz mengambil masa 2-4 minggu untuk hilangkan dengkur secara beransur-ansur.

Untuk yang baru mengalami masalah dengkur, Silentzzz mengambil masa 3-5 hari untuk hilangkan masalah dengkur.

Berdasarkan kajian ini..baru lah pihak Tropical Bioessence Sdn Bhd mengambil keputusan untuk mengeluarkan product SUTRA Silentzzz bagi mengatasi masalah dengkur.

DENGKUR= SILENTZZZ
*************************
Dengkur adalah bunyi bising pernafasan ketika tidur. Ianya merupakan masalah biasa yang dihadapi oleh semua orang tidak kira jantina mahupun umur. Tiada statistik yang jelas berkenaan jumlah yang berdengkur tetapi boleh dikatakan hampir 50% orang dewasa berdengkur ketika tidur dan kebanyakannya adalah lelaki, lanjut usia dan juga yang berbadan besar (overweight).

MENGAPA DAN BAGAIMANA DENGKUR BOLEH TERJADI?
******************************
Ketika tidur, otot pada salur pernafasan akan tenang, lidah akan jatuh kebelakang. Bunyi bising dengkuran terjadi apabila terdapat halangan atau sekatan pada aliran udara di dalam saluran pernafasan kita terutamanya di bahagian belakang mulut dan hidung. Kawasan ini adalah di mana udara berkumpul kerana lidah dan bahagian atas salur pernafasan bertemu dengan lelangit dan anak tekak. Udara yang bergerak pantas ketika bernafas ini akan melalu kawasan yang sempit ini dan menyebabkan berlaku geselan dan getaran antara lelangit dan anak tekak, seterusnya mengeluarkan bunyi dengkur.

Dengkur akan menjadi lebih teruk apabila umur meningkat naik kerana tisu-tisu di saluran pernafasan lebih mengendur dan mudah bergetar. Begitu juga dengan mereka yang mengalami pertambahan berat badan, dengkur lebih mudah terjadi apabila lemak terkumpul boleh mengecilkan saluran pernafasan.

Dengkur juga boleh terjadi jika berlaku kesesakan kronik atau kecacatan pada dinding rongga hidung seperti masalah selesema dan resdung. Kehadiran mukus yang banyak boleh menghalang pengaliran udara ketika bernafas dan sekaligus menyebabkan dengkur.

Masalah dengkur ini boleh mendatangkan masalah bukan sahaja kepada penghidap tetapi juga kepada pasangan . Ini kerana bunyi dengkur yang kuat atau bising boleh menggangu tidur pasangan, ahli keluarga yang lain atau orang sekeliling.

Mengikut kajian, bunyi dengkuran normal adalah pada kadar 40 desibel, manakala ada juga yang berskala 60 desibel, seperti bunyi kita bercakap. Terdapat juga yang setinggi 80-82 desibel, seperti kita menjerit. Maka bunyi dengkur sekuat ini amat-amat pastinya akan mengganggu kualiti tidur pasangan malah yang lebih kritikal boleh menyebabkan ketidakharmonian rumah tangga anda.

Salah satu cara untuk mengatasi masalah Dengkur ini adalah dengan menggunakan kaedah aromaterapi. SUTRA telah mengambil langkah proaktif dalam menawarkan kaedah alternatif ini iaitu dengan menggunakan minyak urutan aromaterapi hasil gabungan beberapa minyak pati.

Produk yang dipanggil SILENTZZZ ini merupakan gabungan minyak pati Serai, Eucalyptus, Pudina (Peppermint) dan Lavender. Gabungan minyak pati ini akan bertindak ke atas lelangit melalui tindakan anti kekejangan (antispasmodic) yang mengubah atau mengurangkan kadar bunyi geseran lelangit. Silentzzz juga membantu meningkatkan aliran darah ke lelangit, menyebabkan peningkatan sederhana kekejangannya sekaligus mengurangkan getaran dan bunyi bising.

Setiap minyak pati di dalam SILENTZZZ ini memainkan peranan penting di dalam membantu mengurangkan masalah dengkur. Minyak pati Serai contohnya, bersifat sedative, antiradang dan membantu melembutkan sel otot di sauran pernafasan, lelangit dan tonsils. Eucalyptus membantu mengurangkan bengkak di lapisan dalam hidung dan saluran pernafasan, Pudina (Peppermint) membantu dalam memastikan kelancaran pergerakan udara di dalam salurang pernafasan dan hidung manakala Lavender pula bersifat antispamsmodic yang melancarkan saluran pernafasan serta memberikan kesan ketenangan untuk tidur yang lebih nyenyak.

SILENTZZZ boleh digunakan setiap hari sebelum tidur.

Credit : sutra official

Vol 30ml
Price RM30.00 sebelum pos

image

image

image

Terbaru Ardini essentials deep facial cleanser

Salam 💐

Teaser… barang baru! Barang baru!

Memperkenalkan dari kiri…

Ardini Essentials Deep Facial Cleanser with Habbatus Sauda 10mls

Ardini Essentials Facial Treatment Serum 15mls

Ardini Essentials Deep Facial Cleanser with Habbatus Sauda 50mls

Nantikan pengumuman lanjut ya berapa harga facial cleanser ni agaknya.

Untuk pengetahuan anda harga serum Ardini Essentials akan naik mulai 23/05/2016.

Jika mahukan harga lama, boleh order sekarang tau.

Harga baru RM120 not include postage

Harga lama RM90 SM/ RM100 with postage.

Stok LIMITED!
Order sekarang untuk dapatkan harga lama.:)

Whatsapp saya terus ke 013 60 10 686 for fast action!

image

Terima kasih.

1 2 3 4