Category Archives: SUTRA Gift Set / Travel Set

Hadiah hari guru murah

Hari guru dah dekat jom lah order mini hand bouquet sutra untuk hari guru ni..

Murah jer cuma rm10 tak termasuk pos. Kat hadiah hari guru tu saya letak shampoo cassia dan edp perfume dan voucher. Sure cikgu- cikgu suka sebab wangi.. hilang stress cikgu nanti kan.. Bila cikgu tak stress anak murid pun akan dapat tempiasnya nanti hehe 😊

Yang ini pula rm5. Barang yang sama cumai di dalam kotak gift yang kecil.

Kalau berminat boleh terus whatsapp saya di 0136010686.

Terima kasih

Selamat hari guru untuk cikgu cikgu satu Malaysia.

 

Sutra raya gift set

Sutra raya gift set ada banyak pilihan. Cukup mudah dan berbaloi jika anda ingin jadikan ianya sebagai hadiah, cerderahati untuk majlis berbuka puasa, majlis jamuan hari raya atau pun sebagai hamper mini raya tahun ini.

Dapatkan sutra raya gift set ini dengan harga serendah rm30.00 sahaja.

Sutra raya gift set ini limited edition dan biasanya pihak sutra tak keluarkan banyak. Maka jika anda berminat bolehlah buat tempahan dari sekarang.

Pre order dibuka sekarang dan jika berminat boleh hubungi saya atau tinggalkan message anda di chat message yang berwarna biru tu ya.

Kalau nak buat hamper pun boleh tau dengan Sutra raya gift set ni.. 😊

Hujung bulan April saya dah nak tutup order dah.. kalau lambat maaflah ya.. 😁

 

Contoh gift set Sutra.

 

 

SUTRA Aromatherapy Gift Set / Travel Set

 

Cuti sekolah dah dekat sure banyak travel. Set Sutra Aromatherapy ni sesuai untuk dibawa sebab siap perfume lagi.

image

GIFT SET/ TRAVEL SET (ACTIVE)

Dengan bauan Bunga Cempaka. Khas untuk mereka yang lasak, sukakan aktiviti mencabar dan aktif!

1)1 Aromatherapy Shampoo 60ml
2) 1 Aromatherapy Hand & Body lotion 60ml
3)1 Aromatherapy Shower Gel 60ml
4)1 Aromatherapy Handmade Soap 40g
5)1 EDP Perfume 2ml

image

GIFT SET/ TRAVEL SET (RELAXING)

Dengan bauan Bunga Kemboja. Khas untuk mereka yang bersifat feminine,lembut,tenang dan sukakan kedamaian.

1)1 Aromatherapy Shampoo 60ml
2) 1 Aromatherapy Hand & Body lotion 60ml
3)1 Aromatherapy Shower Gel 60ml
4)1 Aromatherapy Handmade Soap 40g
5)1 EDP Perfume 2ml

Sangat sesuai untuk mereka yang sukakan aktiviti luar seperti melancong, berkelah dan sebagainya.

RM30.00 each
Pos 7.50 SM /10.00 SS