Cari Corporate gift atau hadiah istimewa

Tercari – cari corperate gift yang  istimewa yang lain dari yang lain? Dah jemu dengan pen, mug, pendrive gift yang selalu kita dapat setiap kali ada mesyuarat atau bengkel.
Apa kata cuba corporate gift atau hadiah istimewa dari produk SUTRA.
Jika anda hendak membuat event atau meeting, disini saya boleh cadangkan beberapa produk SUTRA yang sesuai untuk event tersebut.

Semasa meeting atau bengkel biasanya kita akan bekerja sampai lewat malam kerana waktu seperti inilah biasanya kita akan memaksimumkan masa kita supaya lebih tumpuan. Justeru badan kita pasti letih dan kurang tidur.

Pilihan pertama, Deep Sleep Pillow Spray adalah corporate gift yang terbaik selain dari ianya diperbuat dari minyak pati asli yang bebas kimia. Ianya juga dapat membantu peserta meeting atau bengkel untuk mengurangkan masalah lesu dan kurang tidur. Walaupun kurang tidur dengan semburan ini ke bantal dapat mengoptimumkan tidur kita walaupun hanya beberapa jam sahaja. Maklumat lanjut boleh lihat sini http://neonateoutlet.com/category/aromatheraphy/deep-sleep-aromatherapy-pillow-spray/

Pilihan kedua, SUTRA Massage Oil Stress Relief. Bila meeting sudah pasti letihkan? Gunakan SUTRA Massage Oil Stress Relief ini pada bila-bila masa yang dikehendaki. Caranya sapu dibahagian tengkuk, bahu, dahi dengan sedikit urutan biasa. Minyak ini mudah menyerap dan baunya wangi bukan macam minyak urut ya… baunya pun boleh membuatkan mood anda bertukar kepada mood yang lebih tenang… Bila dah tenang baru boleh bekerja dangan efektif. http://neonateoutlet.com/category/aromatheraphy/massage-oil/

Pilihan ketiga, SUTRA mini set shower gel. Shower gel ini terdiri dari 3 jenis pilihan dalam satu kotak yang comel. SUTRA shower gel relaxing dapat mengembalikan kesegaran dan aromanya dapat menghilangkan stress setelah penat bekerja, SUTRA shower gel M’blica yang diperbuat dari buah melaka yang kaya dengan vitamin C dengan bauan seperti buah limau segar dan yang ketiga SUTRA shower gel vanilla yang mewah baunya.

image

Kalau nak custom made tempahan pun dialu-alukan. Boleh terus contact saya di 0136010686 saya sedia membantu bagi menjayakan majlis anda tak kiralah majlis perkahwinan ke office retreat ke atau apa-apa sahaja.

image