Cara guna 7 Aura Vital Force Spray dengan optimum

Aura secara umum adalah sebuah getaran energi yang menyelebungi seluruh tubuh manusia. Kalau dibayangkan, aura seperti lapisan atmosfera yang menyelimuti tubuh manusia. Aura pun berlapis-lapis seperti lapisan atmosfera.

7 aura vital force Spray boleh dikatakan sebagai ibu segala kebaikan kerana ianya merawat aura kita dari dalaman maka ianya memang mustajab untuk tubuh kita.

Ianya sangat bagus untuk semua golongan wanita,lelaki, kanak-kanak yang mengalami masalah emosi seperti stress, selalu marah-marah, tidak berkeyakinan diri untuk dipulihkan dari dalam.
Bagi umat Islam cara menggunakannya adalah selepas mandi solat subuh atau ketika hendak bersiap ke pejabat semburkan pada ubun kepala kemudian semburkan ke seluruh muka. Rehat sebentar selama 1minit bagi mengeringkan semburan 7 aura Vital Force Spray tadi sambil berselawat sebanyak 3 kali dengan niat di dalam hati /nawaitu kita nak sihat dan terhindar dari perkara negatif. Kemudian bolehlah memakai makeup seperti biasa bagi kaum wanita. Seelok-eloknya badan wajib disembur SUTRA aromatherapy multipurpose spray mengikut kesukaan masing-masing. Berwangi-wangian adalah sunnah dan bau wangian tidak digemari oleh Jin dan Syaitan.

Bagi Non Muslim, boleh digunakan dengan cara yang sama selepas mandi dan spray ke muka dan ubun kepala dan relax untuk seketika sambil tenangkan fikiran.

Semburkan 7 Aura Vital Force Spray mengikut keperluan sahaja dan tidak digalakkan untuk digunakan pada setiap hari. Ini adalah untuk menjaga kualiti penggunaan. Pastikan 7 Aura Vital Force dipakai dengan tertib dan tidak tergesa-gesa kerana dikhuatiri tidak akan mendatangkan hasil yang optimum dan hanya akan membazirkan wang anda sahaja.

Semoga artikel ini bermanfaat kepada anda.